PERSONALIZIRANA POSLOVNA DARILA ZA VAS

Za vas smo pripravili pester nabor, ki vključuje promocijska in poslovna darila, promocijski tekstil in ostale izdelke, ki bodo prav tako dvignili prepoznavnost vaše blagovne znamke. Nabor daril in tekstila – majic, puloverjev, jaken, vrečk, nahrbtnikov ter preostalih tekstilnih izdelkov si oglejte v katalogih. Vse izdelke lahko natisnemo oziroma brandiramo po vaših željah. Personalizirana darila so sigurno prava izbira za novoletna darila za vaše zveste poslovne partnerje.

V kolikor boste potrebovali pomoč pri izbiri izdelkov ali pa le strokovni nasvet, smo vam z veseljem na voljo preko kontaktnega obrazca

TEKSTIL IN PROMOCIJSKA DARILA

Pri RB Grafiki smo pripravili katalog najbolj prodajanih poslovnih daril, majic in drugega tekstila, da bo vaša izbira lažja. Dodali smo tudi zaščitna sredstva, za zaščito vas in vaših strank.

PROMOCIJSKI TEKSTIL

Priznan TEXTILE WORLD katalog, ki vključuje večino promocijskih blagovnih znamk tekstila. Dobavljive so znamke B&C, Fruit of the Loom, SOL`S, Gildan, Kariban, James & Nicholson in še mnogo drugih.

POSLOVNA IN PROMOCIJSKA DARILA

Katalog s pestro izbiro promocijskih in poslovnih daril. Kemični svinčniki, polnilne baterije, obeski, USB ključki, prenosni zvočniki, dežniki, igrače za najmlajše in še mnogo drugih artiklov.

ROLY

Promocijski tekstil priznane španske znamke ROLY. Kvalitetne majice, puloverji, delovna oblačila, dresi po konkurenčnih cenah.

POSLOVNA DARILA PO MERI

Poslovna in promocijska darila v celoti izdelana po meri. Vsi izdelki v katalogu so v celoti personalizirani. Bodite drugačni.

VREČKE – HANDLE

ODDAJTE NAROČILO

Naročilo oziroma povpraševanje za poslovna darila in promocijski tekstil oddajte v spodnjem obrazcu. V najkrajšem možnem času vam bomo pripravili ugodno ponudbo in odgovorili na vsa zastavljena vprašanja.

    Ste si ogledali naš katalog in imate vprašanje?

    Zastavite nam vprašanje preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo odgovorili.

    Povprašajte nas

    Personalizirane majice, puloverji, skodelice, sestavljanke in še in še. Ustvari svojo na NARJEN.SI